Sonata Muziekonderwijs

Abonnementen

Zoek jij inspiratie voor muzieklessen? Of iemand die je
kan helpen bij de uitvoering hiervan? Bekijk hieronder
mijn producten en wie weet kan ik wat voor je betekenen!

Muzieklessen Created with Sketch.

Muzieklessen

€60,- per jaar

Muzieklessen & coaching Created with Sketch.

Muzieklessen &
Coaching

€160,- per jaar

Muziekcoach Created with Sketch.

Muziekcoach

Vanaf €80,-

Hi, even voorstellen, ik ben Lydia Nagel

muziekdocent en muziekcoach op basisscholen.

Al van jongs af aan maak ik muziek. Van mijn hobby heb ik mijn beroep gemaakt na mijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Tijdens mijn studie vond ik het heerlijk om op mijn instrument (blokfluit) te studeren maar ik werd ook al snel gegrepen door het lesgeven aan kinderen. De ontdekkingstocht van kinderen door de wereld van muziek is fantastisch om te volgen en te mogen begeleiden.

Mijn werk als vakleerkracht op meerdere basisscholen gaf mij veel plezier en energie. Het viel mij daarbij wel op dat als ik een project had afgerond de wekelijkse muziekles weer van het lesrooster verdween. Veel leerkrachten vinden het vaak te lastig. Daar kan ik verandering in aanbrengen!

De ervaring die ik heb opgedaan als vakleerkracht muziek op basisscholen gebruik ik nu als muziekcoach en in het geven van trainingen en workshops voor de deskundigheidsbevordering van leerkrachten. Ik geef leerkrachten praktische tips en tools waarmee ze zelf in de klas aan de slag kunnen.

De aantekeningen die ik als vakleerkracht muziek gebruik bij mijn lessen heb ik op deze site uitgewerkt tot muzieklessen die jij als leerkracht kan geven. Eventueel kan ik je met online coaching op weg helpen als je bijvoorbeeld vastloopt bij je lesvoorbereiding.