Sonata Muziekonderwijs

Halloween | Downloads lessen beschikbaar!

Fluister, fluister in het duister, in het donker van de nacht! Zijn er spoken bij jou in huis? De kinderen van groep 3 leren het lied Fluister fluister zingen en maken samen een spannend instrumentaal muziekstuk. Halloween is ook de tijd van heksenliedjes en spannende geluiden. De kinderen van groep 4 maken met muziekinstrumenten een spannend klankspel rondom het lied Heks Karoetsie.

Na het succes van de Kinderboekenweek-muzieklessen zijn nu ook met Halloween de muzieklessen voor groep 3 (Griezelmuziek) en groep 4 (Halloween bij Heks Karoetsie) als download verkrijgbaar!
Heel handig om deze lessen als inspiratiebron te downloaden zonder dat je vastzit aan een abonnement.

Let op: Deze downloads bevatten uitsluitend de tekst van de les. De links waarnaar verwezen wordt zijn alleen op de website geactiveerd tegen betaling van het abonnement op Muzieklessen. Je kan de download als volgt gebruiken: volg de lesbeschrijving en  óf laat je inspireren om zelf binnen het thema je muziekles verder vorm te geven.
Met een abonnement vind je bij iedere les het liedmateriaal, de luistervoorbeelden, de werkbladen en het bordmateriaal met 1 druk op de knop. Bovendien staan in iedere les didactische tips die je ook bij andere lessen kan toepassen.

Kortingscode

Ben je enthousiast over de les en wil je vaker thematische muzieklessen geven? Neem dan een abonnement! Hiermee krijg je toegang tot verschillende themalessen compleet met bladmuziek, luistervoorbeelden, bordmaterialen en werkbladen. Bovendien vind je in de kaders bij iedere les handige tips voor het geven van muziekles. Bij je download ontvang je een kortingscodeMet deze code krijg je eenmalig 5 euro korting op de aanschaf van het abonnement. Deze code is te gebruiken t/m 1 november 2021.

Betaling d.m.v. Ideal of PayPal

Naast betaling via PayPal is het tegenwoordig ook mogelijk om je downloads te betalen met Ideal. Super makkelijk en je hebt direct toegang tot je gedownloade les.
Ook is het mogelijk om abonnementen te betalen met Ideal naast de al gebruikelijke PayPal-betaling.
Met een abonnement vind je bij iedere les het liedmateriaal, de luistervoorbeelden, de werkbladen en het bordmateriaal met 1 druk op de knop. Bovendien staan in iedere les didactische tips die je ook bij andere lessen kan toepassen.