Sonata Muziekonderwijs

Kinderboekenweek 2021 | Download deze lessen!

Het thema van deze kinderboekenweek is Worden wat je wil. Als kind wilde ik schrijfster worden. Maar ik ben in de muziek terecht gekomen. Alsnog een creatief beroep, dat wel. Het schrijven en de muziek breng ik tegenwoordig samen tijdens het schrijven van muzieklessen voor de onderbouw van de basisschool. Mijn nieuwste lessen vind je hier!

Ben je op zoek naar thematische muzieklessen bij de kinderboekenweek? Maar wil je niet meteen vastzitten aan een abonnement? De muzieklessen voor groep 1-2 (Ik word… kapper!), groep 3 (Ik word… brandweerman!) en groep 4 (Ik word… componist!) zijn nu als download verkrijgbaar. Volg de lesbeschrijving óf laat je inspireren om zelf binnen het thema je muziekles verder vorm te geven. Klik de afbeeldingen hieronder aan om meer te lezen over de inhoud van de lessen.
Let op: deze downloads bevatten uitsluitend de tekst van de les. De links waarnaar verwezen wordt zijn alleen op de website geactiveerd.

Kortingscode

Ben je enthousiast over de les en wil je vaker thematische muzieklessen geven? Neem dan een abonnement! Hiermee krijg je toegang tot verschillende themalessen compleet met bladmuziek, luistervoorbeelden, bordmaterialen en werkbladen. Bovendien vind je in de kaders bij iedere les handige tips voor het geven van muziekles. Bij je download ontvang je een kortingscode. Met deze code krijg je eenmalig 5 euro korting op de aanschaf van het abonnement. Deze code is te gebruiken t/m 31 oktober 2021.

Nieuw: Ideal-betaling mogelijk

Naast betaling via PayPal is het nu mogelijk om je downloads te betalen met Ideal. Super makkelijk en je hebt direct toegang tot je gedownloade les.
Ook is het mogelijk om abonnementen te betalen met Ideal naast de al gebruikelijke PayPal-betaling.
Met een abonnement vind je bij iedere les het liedmateriaal, de luistervoorbeelden, de werkbladen en het bordmateriaal met 1 druk op de knop. Bovendien staan in iedere les didactische tips die je ook bij andere lessen kan toepassen.