Sonata Muziekonderwijs

Lessen met het thema Tijd

Het begin van een nieuw kalenderjaar nodigt uit om met de kinderen te werken aan het thema tijd. Kleuters leren het dagritme en de functie van de klok. In deze muziekles spelen ze de klokgeluiden op muziekinstrumenten. In groep 3 leren de kinderen de basis van het klokkijken. In deze muziekles koppel je het klokkijken aan de rekenles. Voor groep 4 bestaat de muziekles uit een reeks energizers!

Liedjes, luistervoorbeelden en werkbladen
Deze downloads bevatten uitsluitend de tekst van de les. De links* waarnaar verwezen wordt zijn alleen op de website geactiveerd tegen betaling van het abonnement op Muzieklessen. Je kan de download als volgt gebruiken: volg de lesbeschrijving en  óf laat je inspireren om zelf binnen het thema je muziekles verder vorm te geven.
Met een abonnement vind je bij iedere les het liedmateriaal, de luistervoorbeelden, de werkbladen en het bordmateriaal met 1 druk op de knop. Bovendien staan in iedere les didactische tips die je ook bij andere lessen kan toepassen.
* De liedjes/luistervoorbeelden kan je zelf op YouTube opzoeken.

Betaling via Ideal | Bancontact | Paypal
Klik de afbeeldingen om meer te lezen over de doelgroep, de inhoud, de leerdoelen en de voorbereiding van de lessen. Voeg 1 of meer lessen toe aan je winkelmandje. Reken af met Ideal, Bancontact of PayPal. Per omgaande ontvang je de download in je mailbox.
NB: controleer eventueel je spambox als je de download niet in je reguliere mail ziet staan.