Sonata Muziekonderwijs

Nieuw | Shop: koop hier je les…

Ben je op zoek naar thematische muzieklessen en wil je niet meteen een abonnement aanschaffen? Bezoek dan vlug de Shop, hier zijn de muzieklessen als downloadbare pdf te koop. Tip: abonneer je gratis op dit blog, dan blijf je op de hoogte van nieuwe lessen en beschikbare downloads. En niet te vergeten de handige lestips!

Losse les of toch een abonnement?
Ben je enthousiast over de les en wil je vaker thematische muzieklessen geven? Neem dan een abonnement! Hiermee krijg je toegang tot verschillende themalessen compleet met bladmuziek, luistervoorbeelden, bordmaterialen en werkbladen. Bovendien vind je in de kaders bij iedere les handige tips voor het geven van je muziekles.

Wil je deze blog volgen?
Wat leuk dat je enthousiast bent over deze website, mijn blog en de shop! Abonneer je hieronder op deze blog en ontvang updates in je mail. Let op: mails van Sonata Muziekonderwijs belanden soms in de spambox.
Je kan me ook volgen op Facebook. Of wordt op Facebook lid van mijn groep Muziekles op school: thema’s, tips en inspiratie.

Betaling via Ideal | Bancontact | Paypal
Klik in de shop op de afbeeldingen om meer te lezen over de doelgroep, de inhoud, de leerdoelen en de voorbereiding van de lessen. Voeg 1 of meer lessen toe aan je winkelmandje. Reken af met Ideal, Bancontact of PayPal. Per omgaande ontvang je de download in je mailbox.
NB: controleer eventueel je spambox als je de download niet in je reguliere mail ziet staan.

Laat een reactie achter