Sonata Muziekonderwijs

Nieuwe abonnementsvormen

Heb je al eens een kijkje genomen in de shop? De downloads die je daar kunt kopen bevatten de tekst van de les. Neem je een abonnement, dan heb je – naast de tekst van de les – ook toegang tot het liedmateriaal, tot de luistervoorbeelden, tot de werkbladen, tot het bordmateriaal en tot de didactische tips. Tot voor kort kon je alleen met een jaarabonnement bij het volledige lesmateriaal. Nu kan je kiezen voor een halfjaar- of kwartaal-abonnement!

Drie maanden muzieklessen uitproberen?

Wil jij drie maanden de themalessen muziek uitproberen met jouw groep? Dan is dit abonnement voor jou! Een perfect abonnement om te kijken of de leerlingen en jijzelf plezier beleven aan de lessen.
Met een kwartaalabonnement heb je altijd de zekerheid van toegang tot liedmateriaal, luistervoorbeelden, werkbladen, bordmateriaal en didactische tips bij iedere les, met de flexibiliteit dat je nergens lang aan vast zit.
Na 3 maanden stopt je abonnement automatisch. Verleng je abonnement op tijd, of stap over naar het halfjaar- of jaarabonnement.

€ 19,95

Een halfjaar lang gebruik maken van muzieklessen?

Wil jij een half jaar met je leerlingen aan de slag met de themalessen muziek? Dan is dit abonnement voor jou! Dit abonnement wordt door leerkrachten het vaakst gebruikt als kennismakingspakket.
Met een halfjaarabonnement heb je altijd de zekerheid van toegang tot liedmateriaal, luistervoorbeelden, werkbladen, bordmateriaal en didactische tips bij iedere les.
Het halfjaarabonnement wordt automatisch verlengd. Opzeggen kan tot een maand na ontvangst van de factuur voor de nieuwe abonnementsperiode. Of stap over naar een jaarabonnement

€ 39,95